LIFESTYLE

Kρίμα: «Κόπηκε» άλλη μια Κυπριακή σειρά: «20 οικογένειες στο δρόμο»!

Kρίμα: «Κόπηκε» άλλη μια Κυπριακή σειρά: «20 οικογένειες στο δρόμο»!

Δυστυχώς άλλη μια Κυπριακή παραγωγή δεν θα καταφέρει να φθάσει μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς. Μετά από το «κόψιμο» σειρών του Sigma και του Mega και το ΡΙΚ αποφάσισε ότι η σειρά που προβαλλόταν στο κρατικό κανάλι θα πρέπει να «ρίξει αυλαία».

Ο λόγος για τη σειρά «Όσα δεν ξέρεις» οι συντελεστές της οποίας ενημερώθηκαν ότι αποφασίστηκε το πρόωρο τέλος της με τα γυρίσματα να συνεχίζονται για μερικές ακόμα μέρες πριν που οριστικά αντίο στους τηλεθεατές.

Σε επικοινωνία με τον παραγωγό Αντρέα Βουγιούκκα μας ανέφερε ότι πρόκειται για μια απόφαση που τον στεναχώρησε καθώς η σειρά το τελευταίο διάστημα είχε ενισχυθεί και με ηθοποιούς που τελικά θα μείνουν λίγο πριν το τέλος της σεζόν άνεργοι.

Όπως μας τόνισε 20 οικογένειες «μένουν στον δρόμο» ενώ ο ίδιος δεν τα βάζει κάτω και έχει πολλά και μεγάλα σχέδια για το μέλλον. «Θέλω να αποδείξω ότι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και όρεξη για δουλειά μπορεί να βγάλει ένα ποιοτικό και άρτιο πρόγραμμα» και αυτό στοχεύω να κάνω.

Image result for ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ

Ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από το «Μπρούσκο» όπως πληροφορούμαστε δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα αφού σύντομα θα έχουμε νέα του για κάτι μεγάλο που ετοιμάζει.

Image result for ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top