LIFESTYLE

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κάλιας Ελευθερίου από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κάλιας Ελευθερίου από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Τις τελευταίες μέρες το θέμα που απασχολεί απογευματινές εκπομπές αλλά και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο είναι η απομάκρυνση της Κάλιας Ελευθερίου από το πάνελ της εκπομπής του Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα».

Διαβάστε επίσης: Παραμύθι οι ζωντανές συνδέσεις! Έφυγε οριστικά από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους η Κάλια Ελευθερίου

Πολλά έχουν ειπωθεί, χωρίς οι δύο «πρωταγωνίστριες» να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν οτιδήποτε για τους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιο» της 29χρονης με το κανάλι των Λατσιών.

Το ΤhemaOnline κάνοντας τηλεοπτικό ρεπορτάζ ενημερώθηκε από έγκυρη πηγή ότι η αποχώρηση της Κάλιας Ελευθερίου σαφώς και δεν ήταν οικιοθελής, αλλά απόφαση της παραγωγής της εκπομπής αφού υπήρξαν προβλήματα στη συνεργασία των δύο πλευρών που παρά τις προσπάθειες δεν είχαν ξεπεραστεί.

Η φράση που είχαμε ξαναγράψει σε πρόσφατο μας δημοσίευμα ότι δηλαδή «το γλυκό δεν έδεσε» επιβεβαιώνεται πλήρως αφού σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε από τον Νοέμβριο η Κάλια Ελευθερίου ενημερώθηκε ότι υπήρχε πιθανότητα να μη συνεχίσει με την έλευση του 2017.

Μάλιστα η ίδια είχε ενημερώσει την παραγωγή ότι δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από άλλο τηλεοπτικό σταθμό με απολαβές 2000 ευρώ με την Χριστιάνα Αριστοτέλους να την παροτρύνει να «αρπάξει» την ευκαιρία που της δόθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν μεταφέρει η Κάλια Ελευθερίου ήταν προσωπική επιλογή της παρουσιάστριας για να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες, η Κάλια Ελευθερίου πήγαινε κανονικά στο γραφείο χωρίς να έχει άμεση εμπλοκή στην εκπομπή και έτσι αποφασίστηκε ότι θα ήταν καλύτερο τόσο για την 29χρονη όσο και για το κανάλι να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Σ.Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top