Βαρύ πένθος για Κύπριο Νομπελίστα – Έχασε την αγαπημένη του μητέρα

Βαρύ πένθος για Κύπριο Νομπελίστα – Έχασε την αγαπημένη του μητέρα

Στο πένθος για τον θάνατο της μητέρας του ο Κύπριος Νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης.

Την μητέρα του έχασε ο Κύπριος Νομπελίστας, Χριστόφορος Πισσαρίδης, την Πέμπτη 26/1.

Η μητέρα του, Ευδοκία Πισσαρίδου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 χρόνων, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

Η κηδεία της τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία το Σάββατο 28/1, στις 12:15 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.