ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίκασαν και απέκλεισαν 23χρονο από αθλητικούς χώρους

Καταδίκασαν και απέκλεισαν 23χρονο από αθλητικούς χώρους

Το Δικαστήριο εξέδωσε επίσης εναντίον του 23χρονου διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους κατά τις ημέρες και ώρες που η ΑΕΚ Λάρνακας θα αγωνίζεται, για περίοδο 6 μηνών από την ημέρα που θα εκτίσει την ποινή του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 15 ημερών σε 23χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε υπόθεση χρήσης επιθετικού όπλου μέσα σε αθλητικό χώρο ή σε αμέσως γειτνιάζουσα περιοχή στον αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ που διεξήχθη στις 3/1/2017.
 
Το Δικαστήριο εξέδωσε επίσης εναντίον του 23χρονου διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους κατά τις ημέρες και ώρες που η ΑΕΚ Λάρνακας θα αγωνίζεται,  για περίοδο 6 μηνών από την ημέρα που θα εκτίσει την ποινή του.
 
Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών ο 23χρονος θα παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό.
 
Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των ωρών 19.00 – 21.00 της 3ης Ιανουαρίου 2017, στο Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Απόλλωνα ο οποίος έληξε με 3 – 1 υπέρ του Απόλλωνα.  Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ρίψη κροτίδας και καπνογόνου εντός του αγωνιστικού χώρου.
 
Για τη ρίψη του καπνογόνου εξασφαλίστηκε μαρτυρία μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου εναντίον 23χρονου οπαδού της ΑΕΚ.
 
Ο νεαρός κλήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας και αφού παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Σήμερα ο 23χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ημερών και εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους  για περίοδο έξι μηνών, κατά τις ημέρες και ώρες που η ΑΕΚ Λάρνακας θα αγωνίζεται.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top