Δεν θα πιστεύετε πόσους μήνες χρειάστηκε ένας φάκελος να φθάσει από του Σίδνεϊ στο Καϊμακλί μέσω ταχυδρομείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν θα πιστεύετε πόσους μήνες χρειάστηκε ένας φάκελος να φθάσει από του Σίδνεϊ στο Καϊμακλί μέσω ταχυδρομείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχει πάντα καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων από το ταχυδρομείο, ούτε έχει πάντα την ευθύνη, αλλά αυτό, μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Η παραλήπτης που περίμενε τον συγκεκριμένο φάκελο, δημοσίευσε σε ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του, μόλις έφθασε στα χέρια της, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και κάτι (!) …

Σύμφωνα με την ίδια, ο φάκελος είχε σταλεί από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 13 Οκτωβρίου του 2015 και έφθασε σε αυτήν μέσω του Κυπριακού ταχυδρομείου στις 29 Ιανουαρίου το 2017.

Καταλαβαίνετε ότι, η καθυστέρηση που παρατηρείται είναι τεράστια, φανταστείτε αν ο φάκελος μέσα περιείχε σημαντικά έγγραφα κιόλας (δεν γνωρίζουμε).

Σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουμε το φταίξιμο στο Κυπριακό ταχυδρομείο, αφού δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ποιος έχει την ευθύνη για την μεγάλη καθυστέρηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE