ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν κατάφερε να ξεφύγει: Χειροπέδες σε 30χρονο για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών! Τον στέλνουν από την Αγγλία

Δεν κατάφερε να ξεφύγει: Χειροπέδες σε 30χρονο για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών! Τον στέλνουν από την Αγγλία

Στα χέρια της κυπριακής αστυνομίας παραδόθηκε την Πέμπτη (2/2) ο 30χρονος που συνελήφθη στην Αγγλία μετά από Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών που εκκρεμούσαν εναντίον του από το 2015.

Συνελήφθη στην Αγγλία με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του στις 17/5/2016, 30χρονος μόνιμος κάτοικος χώρας του εξωτερικού, ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις παράνομης κατοχής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά το 2015.

Ο 30χρονος παραδόθηκε στην Κυπριακή Αστυνομία και κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (2/2) μεταφέρθηκε στην Κύπρο, όπου συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν). (Δελτίο Τύπου Αρ.1, ημερ. 10/3/15 είναι σχετικό).

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας Αρ.1 στις 10 Μαρτίου το 2015 ανέφερε:

Νέα επιτυχία της Αστυνομίας στο θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών μετά τον χθεσινό εντοπισμό μεγάλης φυτείας κάνναβης και ποσότητας κάνναβης σε δύο οικίες στην Πάφο.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης διεξήγαγαν χθες το μεσημέρι βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνες σε δύο οικίες που βρίσκονται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους, 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 20 μέχρι 1.50 εκατοστών περίπου, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 8,9 κιλών περίπου, ενώ από τις δύο οικίες παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός άλλων τεκμηρίων.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο ηλικίας 51 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top