ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαπάτησε τους συμπρθέρους της 42χρονη Κύπρια – «Τραβάνε τα μαλλιά τους» από τα χρήματα που την δάνεισαν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαπάτησε τους συμπρθέρους της 42χρονη Κύπρια – «Τραβάνε τα μαλλιά τους» από τα χρήματα που την δάνεισαν

Βρήκε τον τρόπο να εξαπατήσει τα συγγενικά της πρόσωπα η 42χρονη όμως δεν γλίτωσε την καταγγελία.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να παρουσιαστεί η 42χρονη από την Λεμεσό με την κατηγορία της απάτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχει στην κατοχή του το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων, η 42χρονη φέρεται να ζητούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από τα συγγενικά της πρόσωπα.

Η 42χρονη ζήτησε από τους συμπεθέρους της χρήματα με την πρόφαση πως η τράπεζα θα της πάρει το σπίτι.

Μάλιστα, κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 24 χιλιάδων ευρω.

Όπως μας αναφέρθηκε, η συγκεκριμένη κυρία έχει απασχολήσει στις Αρχές και στο παρελθόν με  παρόμοιες υποθέσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE