ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα δολοφόνησε σκύλο με κουζινομάχαιρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα δολοφόνησε σκύλο με κουζινομάχαιρο

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε η γυναίκα που έσφαξε σκύλο, όχι δικής της ιδιοκτησίας, με κουζινομάχαιρο

Η γυναίκα, βρισκόταν στο σπίτι της συννυφάδας της στην Δασούπολη και έπινε καφέ με την πεθερά της, όταν κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει τον σκύλο του σπιτιού, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη».

Ο σκύλος, δεν φαίνεται να ενοχλούσε, αφού όπως αναφέρθηκε, περιφερόταν στο σπίτι χωρίς να ενοχλεί και η κίνηση της γυναίκας εξέπληξε της πεθερά της αλλά και την ιδιοκτήτρια του.

 Η γυναίκα, με καταγωγή από την Ουκρανία, μαχαίρωνε το σκυλί, ράτσας Pinscher, μέχρι που εξέπνευσε μέσα σε λίμνη αίματος κι ενώ για αρκετή ώρα να ξεφύγει.

Η υπόθεση έχει φτάσει στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε και κατάγγειλε γραπτώς την Ουκρανή, ενώ παραλήφθηκε και ο σκύλος ώστε να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθεί πόσες μαχαιριές δέχθηκε.

Πληροφορίες που αναφέρονται στο ίδιο ρεπορτάζ του «Π», αναφέρουν ότι, η συγκεκριμένη γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν υπό παρακολούθηση από ψυχίατρο.

Η Αστυνομία θα συνεχίσει της έρευνές της, έχοντας υπόψη την κατάσταση της γυναίκας, και το κατά πόσο μπορεί να καταστεί επικίνδυνη για τον εαυτό της ή και για τους υπόλοιπους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top