ΚΟΣΜΟΣ

Πώς είναι σήμερα το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο;

Πώς είναι σήμερα το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο;

Το 2011 η 10χρονη Thylane Blondeau από τη Γαλλία προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση και αντιδράσεις με το εξώφυλλο της στο περιοδικό Vogue όπου πόζαρε με μακιγιάζ και γυναικεία ρούχα.

Στην ηλικία των τεσσάρων χρόνων μάλιστα είχε συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier με αποτέλεσμα ορισμένες χώρες να απαγορεύσουν σε μοντέλα κάτω από την ηλικία των δεκαέξι ετών να περπατήσουν στην πασαρέλα.

Παρά τις αντιδράσεις ωστόσο, τα κατάξανθα μαλλιά της και τα γαλανά της μάτια σε συνδυασμό με τη παιδική της αθωότητα την ανέδειξαν σε ένα από τα διάσημα ανήλικα μοντέλα, κερδίζοντας τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο.

Ο πατέρας της είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής Patrick Blondeau και η μητέρα της η ηθοποιός Véronika Loubry, οι οποίοι ήδη από την ηλικία των τεσσάρων χρόνων την είχαν βάλει στο χώρο της διαφήμισης.

krsamtmo1

Μεγαλώνοντας η Thylane παρέμενε ένα δημοφιλές μοντέλο ενώ το 2015 συμμετείχε στη γαλλική ταινία «Μπελ & Σεμπαστιάν 2: Η Περιπέτεια Συνεχίζεται».

krsamtmo5

Η 16χρονη πλέον έχει ομορφύνει ακόμη περισσότερο και συνεχίζει να μαγεύει στο χώρο του μόντελινγκ.

krsamtmo6

krsamtmo8

krsamtmo9

krsamtmo10

krsamtmo11

Image result for Thylane Blondeau

Aπο NewsBeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top