ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιμάνι Λεμεσόυ: Πίστωση χρόνου στη Eurogate αποφάσισε να δώσει η ΓΣ των μεταφορέων

Λιμάνι Λεμεσόυ: Πίστωση χρόνου στη Eurogate αποφάσισε να δώσει η ΓΣ των μεταφορέων

Δεν θα λάβουν τελικά οποιαδήποτε μέτρα αντίδρασης οι μεταφορείς, για τις καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση τους, από τη διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίου, στο λιμάνι Λεμεσού. Στην έκτακτη Γενική τους Συνέλευση, το βράδυ της Τετάρτης, αποφάσισαν να δώσουν πίστωση χρόνου, χωρίς κάποιο χρονικό πλαίσιο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, μετά το πέρας της Συνέλευσης, που κράτησε δυο περίπου ώρες, "η έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε όπως δοθεί πίστωση χρόνου στην εταιρεία μετά και από τη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Μεταφορών και τις υποσχέσεις που μας έδωσε για ομαλότερη λειτουργία και γρηγορότερη εξυπηρέτηση".
 
"Εμείς θα παρακολουθούμε την κατάσταση και εκεί και όπου χρειαστεί θα επανέλθουμε", σημείωσε ο κ.Μουστάκας, ενώ ερωτηθείς εάν έχει καθοριστεί κάποιο χρονοδιάγραμμα γι αυτή την πίστωση χρόνου, απάντησε "δεν έχουμε καθορίσει χρονικό πλαίσιο".
 
 Κληθείς εξάλλου να αναφέρει εάν και οι ίδιοι οι μεταφορείς διαπιστώνουν βελτίωση στην παραγωγικότητα της εταιρείας, ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ δήλωσε πως "οι αριθμοί που μας έχει δώσει η Αρχή Λιμένων δείχνουν πως, ναι, συνεχώς αναπτύσσεται η απόδοση της εταιρείας".
 
Υπενθυμίζεται πως ο κ.Μουστάκας και εκπρόσωποι του Συνδέσμου οδηγών τρέιλερ Α` συναντήθηκαν το πρωί με τον Υπουργό Μεταφορών, στα γραφεία της Αρχής Λιμένων, όπου συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν και τα οποία συνοψίζονται σε έξι εισηγήσεις που υποβλήθηκαν πρόσφατα στη διαχειρίστρια εταιρεία,Eurogate Container Terminal Limassol.
 
Οι εισηγήσεις που έθεσαν οι μεταφορείς, τις οποίες η εταιρεία βλέπει θετικά, αφορούν κυρίως την αλλαγή των διαδικασιών που εφαρμόζονται, με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top