ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 42χρονος υπάλληλος του Κ. Συμβουλίου Κολοσσίου για τα απειλητικά μηνύματα στον πρώην Κοινοτάρχη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 42χρονος υπάλληλος του Κ. Συμβουλίου Κολοσσίου για τα απειλητικά μηνύματα στον πρώην Κοινοτάρχη

Στα κρατητήρια βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 10/02, ο 42χρονος υπάλληλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση κακόβουλης ζημίας εναντίον του οχήματος του 56χρονου πρώην Κοινοτάρχη.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 42χρονος είναι ο άντρας απέστειλε το βράδυ της Πέμπτης 09/02, απειλητικό και εξυβριστικό μήνυμα στον 56χρονο πρώην Κοινοτάρχη Κολοσσίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11 το βράδυ της Πέμπτης 09/02, ο 56χρονος υπάλληλος των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού έλαβε απειλητικό μήνυμα στο κινητό του.

Δέκα λεπτά αργότερα ο 56χρονος άκουσε δυνατό θόρυβο έξω από το σπίτι του. Ακολούθως αντιλήφθηκε όχημα να εγκαταλείπει την περιοχή με μεγάλη ταχύτητα και είδε πως τα τζάμια του αυτοκινήτου του είχαν σπάσει.

Ο 56χρονος στην κατάθεση ρίχνει ευθύνες για την κακόβουλη ζημιά στον 42χρονος υπάλληλο του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Να σημειώσουμε πως ο 42χρονος υπάλληλος συνελήφθη για το απειλητικό μήνυμα.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απείλησε πρώην κοινοτάρχη στέλνοντας του μήνυμα στο κινητό - Δέκα λεπτά μετά ο 56χρονος δέχθηκε επίθεση στο αυτοκίνητο του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top