LIFESTYLE

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο PLUS: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι – Έστειλαν επιστολή! Δείτε τι αναφέρουν

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο PLUS: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι – Έστειλαν επιστολή! Δείτε τι αναφέρουν

Τις τελευταίες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό PLUS (ή Έpsilon Kύπρου) κυριαρχεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα το οποίο φαίνεται πως φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις με το προσωπικό να μην αντέχει άλλο την ασυνεννοησία και την ασυνέπεια της διεύθυνσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο ThemaOnline οι δημοσιογράφοι του PLUS είναι ακόμα απλήρωτοι, ενώ όπως αποκαλύπτει έγκυρη πηγή στην ιστοσελίδα μας από την αρχή δεν έχουν τηρηθεί πολλά από τα συμφωνηθέντα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η παραίτηση της διευθύντριας ειδήσεων του σταθμού, της δημοσιογράφου Άντρης Δανιήλ, η οποία και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε την απόφασή της. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας η έγκριτη συνάδελφος έχει ήδη βρει το νέο σταθμό στην καριέρα της.

Το δρόμο της πρώην διευθύντριας ειδήσεων του PLUS αναμένεται τις επόμενες μέρες να ακολουθήσουν και οι άλλοι δημοσιογράφοι με τον Λούκα Φέσια, τον Ονούφριο Σωκράτους και την Μαρίνα Χατζηκώστα να ψάχνονται για το επόμενα τους βήμα.

Διαβάστε την επιστολή που εξασφαλίσαμε:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top