ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει δημοσιογράφος: «Να είστε υπερήφανες για τις μελανιές από τους συντρόφους σας»

Σοκάρει δημοσιογράφος: «Να είστε υπερήφανες για τις μελανιές από τους συντρόφους σας»

Γιατί όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος είναι πιο πιθανό να γεννήσουν γιους!

Την απίστευτη άποψη ότι οι γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας θα πρέπει να είναι «υπερήφανες για τις μελανιές τους» διατύπωσε ρωσική εφημερίδα στη σκιά του νομοσχεδίου Πούτιν που αποποινικοποιεί τέτοια περιστατικά.

Στο άρθρο της Komsomolskaya Pravda, μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες, προστίθεται, μάλιστα, ότι οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να παρηγορούνται από το γεγονός ότι τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας είναι πιο πιθανό να γεννήσουν αγόρια!

«Για χρόνια οι γυναίκες που δεχόντουσαν χτυπήματα από τους συζύγους τους έβρισκαν παρηγοριά στην υποκριτική άποψη ότι "αν σε χτυπάει, σε αγαπάει". Νέες επιστημονικές έρευνες δίνουν νέα επιχειρήματα στις γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας από τους συζύγους τους για να είναι υπερήφανες για τις μελανιές τους καθώς όπως λένε βιολόγοι είναι πιο πιθανό να γεννήσουν αγόρια» έγραψε ο Γιάρολσαβ Κορομπάτοφ επικαλούμενος έρευνα του αμφιλεγόμενου εξελικτικού ψυχολόγου Σατόσι Καναζάουα από το 2005 με τίτλο «Οι βίαοι άνδρες αποκτούν γιους».

Σύμφωνα με το νέο νόμο που παρουσίασε το υπουργείο Υγείας, αποποινικοποιείται η βία που επιφέρει μικρής σημασίας τραύματα, όπως εκδορές, μώλωπες, επιφανειακές πληγές και βλάβες των μαλακών μορίων.

Η πρόταση είχε περάσει ήδη από τη Δούμα, με ψήφους 380 υπέρ και μόλις 3 κατά. Όπως εξήγησαν οι νομοθέτες, η συγκεκριμένη «οδηγία» απευθύνεται κυρίως σε γονείς που θέλουν να τιμωρήσουν τα παιδιά τους, καθώς μέχρι σήμερα ίσχυε διετής φυλάκιση για τους γονείς που έδιναν έστω και ένα μικρό χαστούκι στα παιδιά τους.

protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top