ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δημιούργησαν ιστοσελίδα της Έλενας Σκορδέλη - Προβάλλονται τραγούδια που έγραψε στην φυλακή για τον έρωτα και την πολιτική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημιούργησαν ιστοσελίδα της Έλενας Σκορδέλη - Προβάλλονται τραγούδια που έγραψε στην φυλακή για τον έρωτα και την πολιτική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το 2017, προβάλλονται στον «έξω κόσμο» οι δραστηριότητες της Έλενας Σκορδέλη από τα κελιά των Κεντρικών Φυλακών.

Εντός της ιστοσελίδας, που τιτλοφορεί το όνομα της Έλενας Σκορδέλη, το κοινό μπορεί να διαβάσει το βιογραφικό της σημείωμα όπως και τραγούδια τα οποία έγραψε στην φυλακή.

Τα τραγούδια της Έλενας Σκορδέλη, προσπαθούν να στείλουν πολιτικά, κοινωνικά και ερωτικά (!) μηνύματα. 

Την ύπαρξη της ιστοσελίδας αναδεικνύει με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πολίτης», όπου πληροφορίες της εφημερίδας από τις Φυλακές, αναφέρουν πως η Έλενα Σκορδέλη δεν κινητό ή κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή  στην κατοχή της και πως δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η διαχείριση της ιστοσελίδας πιθανό να γίνεται από συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο ή πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλά «άρθρα» στην ιστοσελίδα, είναι υπογεγραμμένα από τους «Φίλους Έλενας Σκορδέλη και Τάσου Κρασοπούλη».

Στην ιστοσελίδα περιγράφονται οι δραστηριότητες της Σκορδέλη εντός των Κεντρικών Φυλακών.

Μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει το βιογραφικό της σημείωμα, την έφεση της, την απόφαση καταδίκης της και τις αγορεύσεις των δικηγόρων της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μέσα στην ιστοσελίδα αναφέρεται πως η Έλενα Σκορδέλη είναι αθώα για τον φόνο του Άντη Χατζηκωστή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Η καταδίκη μας είναι αποτέλεσμα ενός κατασκευασμένου και καλοστημένου σεναρίου για απόκρυψη των πραγματικών ενόχων».

Εντός της ιστοσελίδας υπάρχει και αλληλογραφία μεταξύ της κρατούμενης και της διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών, για ένα συγκεκριμένο επεισόδιο όπου η Σκορδέλη γρονθοκοπήθηκε από άλλη συγκρατούμενή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top