Συντονισμένη επιχείρηση του ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ανήλικος για διάρρηξη

Συντονισμένη επιχείρηση του ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ανήλικος για διάρρηξη

Συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού πραγματοποίησε την Πέμπτη 23/02 το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων με στόχο την πάταξη των κλοπών και των διαρρήξεων.

Συγκεκριμένα από το πρωί της Πέμπτης 23/02 μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού πραγματοποίησαν έξι έρευνες σε διάφορα σημεία και υποστατικά τόσο της Επισκοπής, της Παρακκλησιάς αλλά της Λεμεσού.

Μάλιστα, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίσθηκε συνελήφθη 17χρονος του οποίου τα αποτυπώματα του έχουν συνδεθεί επιστημονικά με διάρρηξη.

Όπως μας αναφέρθηκε αναμένεται εντός της ημέρας 23/02 να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για αίτημα προσωποκράτησης του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιαννάκη Σωτηριάδη, τα μέλη του ΤΑΕ συνεχίζουν εντατικά οι προσπάθειες για πάταξη τόσο των κλοπών όσο και των διαρρήξεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE