Το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο Ανδρέα που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στον Πωμό - H παράκληση των φίλων του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο Ανδρέα που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στον Πωμό - H παράκληση των φίλων του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αφήνει πίσω του δυο ανήλικα κοριτσάκια ο άτυχος Ανδρέας.

Την Παρασκευή 24/02 γράφεται ο τραγικός επίλογος για τον 31χρονο ψαροτουφεκά.

Ο Ανδρέας Γιάγκου 31 ετών από την Ερήμη της Λεμεσού θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία μετά από πέντε ημέρες όπου και αγνοείτο.  

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα ο 31χρονος καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα κοριτσάκια.

Δυστυχώς ο Αντρέας έχασε την ζωή από την δεύτερη του αγάπη, το ψάρεμα. Δεν καταφερε να αναδυθεί γρήγορα με αποτέλεσμα να πνιγεί μέσα στο βυθό.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν τον τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα, την Παρασκευή 24/02 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Ερήμη.

Η έκκληση είναι να δοθούν εισφορές στην οικογένεια.  Ο άτυχος Ανδρέας καταλείπει δυο κοριτσάκια, ένα βρέφος ηλικίας ενάμιση ετών και έξι χρόνων αντίστοιχα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΩΜΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου ψαροτουφεκά Ανδρέα Γιάγκου – Τι κατέδειξαν τα ευρήματα

Η «παράξενη» στάση που βρέθηκε το άψυχο σώμα του Αντρέα - Αναγνωρίστηκε από φίλο του – Το μεγάλο «ευχαριστώ» της οικογένειας

Δυστυχώς δυσάρεστα τα νέα – Εντοπίστηκε η σορός του Αντρέα Γιάγκου

Το σημείο που εντοπίστηκε ο άτυχος Ανδρέας – Αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που είχε πάει για ψάρεμα​

 Γιατί δεν εντοπίστηκε νωρίτερα το άψυχο σώμα του Αντρέα Γιάγκου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.