LIKE ONLINE

Σάλος στη Βρετανία: Άνδρας από το Κολοράντο λέει ότι είναι ο νόμιμος διάδοχος της Βασίλισσας Ελισάβετ! Θέλει τον θρόνο

Σάλος στη Βρετανία: Άνδρας από το Κολοράντο λέει ότι είναι ο νόμιμος διάδοχος της Βασίλισσας Ελισάβετ! Θέλει τον θρόνο

Η βασιλική οικογένεια και oι γαλαζοαίματοι της χώρας αποτελούσαν πάντοτε πηγή εθνικής υπερηφάνειας για τους Βρετανούς, που συχνά παίρνουν… αποστάσεις από τους «ξαδέλφους» στους από τις ΗΠΑ.

Ένας άντρας από το Κολοράντο, όμως, έρχεται τώρα να φέρει τα πάνω-κάτω, ισχυριζόμενος ότι είναι ο νόμιμος διάδοχος της Βασίλισσας Ελισάβετ και ότι σκοπεύει να διεκδικήσει το… θρόνο!

Ο Άλαν Β. Έβανς έβαλε μια μονοσέλιδη διαφήμιση στους Times του Λονδίνου, ενημερώνοντας τον… λαό του για την γαλαζοαίματη καταγωγή του και εξηγώντας γιατί σκοπεύει να γίνει ο επόμενος Βασιλιάς της Αγγλίας. 

Όπως ισχυρίζεται ο άντρας, είναι απόγονος του ιδρυτή του Βασιλείου της Ουαλίας Cunedda Wledig, ο οποίος έζησε τον 3 μΧ αιώνα. Μέσω αυτής της… διαφήμισης, ο άντρας προχωρά σε ανακοίνωση νομικού περιεχομένου και διαμηνύει ότι σε 30 ημέρες αναμένεται να απαιτήσει τον τίτλο που κατέχει νόμιμα, τη Γη του, ιστορικά κάστρα αλλά και το θρόνο!

The future king? Mr Evans from Wheat Ridge, Colorado, says he is a descendant of a royal Welsh line from the 3rd century

Είναι, όμως, μεγαλόκαρδος… Όπως αναφέρει ο Έβανς, δεν σκοπεύει να διεκδικήσει το στέμμα μέχρι να πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ. 

«Σκοπεύω να διορθώσω αυτήν την ιστορική αδικία διεκδικώντας το δικαίωμα μου στο θρόνο και το στέμμα της Μεγάλης Βρετανίας  μετά τον μελλοντικό και λυπηρό θάνατο της αυτού μεγαλειώτης Βασίλισσας Ελισάβετ της ΙΙ, καθώς λόγω του μεγάλου και βαθύτατου σεβασμού που αισθάνομαι δεν θα την “πετάξω” ενώ βρίσκεται στη ζωή αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που παραχώρησε και τις προσωπικές θυσίες στις οποίες προχώρησε  τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Φίλιππος για το μεγάλο αυτό έθνος» αναφέρει η διαφήμιση.

Royal: The American says he will not oust Queen Elizabeth II from her throne and will wait until she dies to assume power of the country 

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, όμως, ο άντρας από το Κολοράντο δεν θα πρέπει να προβληματίσει την Βασίλισσα Ελισάβετ ούτε στιγμή. Και αυτό επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που προχωράει σε αντίστοιχο εξωφρενικό ισχυρισμό. 


Το 2012, ο Έβανς από το Κολοράντο προσπάθησε να… οικειοποιηθεί έκταση 1,6 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην περιοχή της Τζόρτζια. Τότε, ισχυριζόταν ότι η περιοχή ανήκε στους προγόνους του μέχρι τις αρχές του 1900 αλλά οι αποδείξεις και οι τίτλοι ιδιοκτησίας καταστράφηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο δικαστήριο της περιοχής το 1901. 

Grand: Mr Evans' giant advertisement in The Times on Tuesday that underline his demands 

Aπό Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top