Μακάβριο εύρημα – Πάνω από 800 μωρά βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους – Τα έψαχναν από το 1950 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μακάβριο εύρημα – Πάνω από 800 μωρά βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους – Τα έψαχναν από το 1950 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέραν των 800 παιδιών βρέθηκαν θαμμένα σε μαζικούς τάφους στην Ιρλανδία.

Οι ερευνητές βρήκαν με έκπληξη μια υπόγεια κατασκευή όπου χωριζόταν σε 20 δωμάτια που περιείχαν ανθρώπινα λείψανα.

Κατόπιν ανάλυσης των λειψάνων με την μέθοδο του DNA, οι ερευνητές ανακάλυψαν πως τα παιδιά ήταν ηλικίας από 35 εβδομάδων μέχρι 3 χρόνων και θάφτηκαν στον χώρο την δεκαετία του ΄50.

Στην περιοχή λειτουργούσε στέγη παιδιών η οποία έκλεισε το 1961.

Με την εν λόγω μακάβρια ανακάλυψη, επιβεβαιώνονται οι υποψίες των ερευνητών πως στην περιοχή θάφτηκαν πάρα πολλά παιδιά σε μαζικούς τάφους κατά την περίοδο υψηλής θνησιμότητας παιδιών στην Ιρλανδία το διάστημα της δεκαετίας 1950.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE