Επ Λεμεσού: Άσχημα τα νέα για τον 56χρονο Αστυνομικό που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μοτοσικλετα

Επ Λεμεσού: Άσχημα τα νέα για τον 56χρονο Αστυνομικό που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μοτοσικλετα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί της Κυριακής 05/03, 56χρονος αστυνομικός μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα νέα όμως είναι δυσάρεστα καθώς ο μοτοσικλετιστής φέρει αρκετά και σοβαρά τραύματα.

Ο 56χρονος λοχίας της Αστυνομίας ενώ οδηγούσε την μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του, κοντά στο χωριό Απαισιά στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, ο οδηγός έκανε στροφή προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να του ανακόψει την πορεία του.

Αν και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στον 56χρονο, φαίνεται πως τα τραύματα του είναι πολύ πιο σοβαρά απ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί καθώς υπέστη επίσης κάταγμα αριστερού ποδιού και σπονδύλου.

Επιπρόσθετα το κάταγμα που φέρει στη λεκάνη όπως εκτιμούν οι γιατροί είναι σοβαρότατης μορφής αφού το χαρακτηρίζουν συνθληπτικό.

Όπως πληροφορούμαστε μελετάται το ενδεχόμενο να παραμείνει για νοσηλεία στην εντατική μονάδα του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού ή να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική για πιο εξειδικευμένη θεραπεία.

Σχετικό άρθρο: ΑΠΑΙΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με λοχία της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE