ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

Δεν πίστευε στα μάτια του επιχειρηματίας από τη Λεμεσό όταν το πρωί της Κυριακής 5/3 μπήκε στο αυτοκίνητο του και έψαξε για το κρυμμένο τσαντάκι με τα μετρητά. Βρήκε μόνο σπασμένο το τζάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 45χρονο ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης πως από το αυτοκίνητο του είχε κλαπεί μεταξύ των ωρών 02:30 με 06:30 της Κυριακής 5/3 ένα τσαντάκι που περιείχε 20.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία είχε σταθμεύσει το όχημα του σε ανοιχτό χώρο πλησίον του σπιτιού, αφήνοντας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού το τσαντάκι μέσης με τις 20.000 ευρώ.

Οι δράστες σπάζοντας το αριστερό πίσω τζάμι του οχήματος του άρπαξαν το μεγάλο ποσό και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE