ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

Δεν πίστευε στα μάτια του επιχειρηματίας από τη Λεμεσό όταν το πρωί της Κυριακής 5/3 μπήκε στο αυτοκίνητο του και έψαξε για το κρυμμένο τσαντάκι με τα μετρητά. Βρήκε μόνο σπασμένο το τζάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 45χρονο ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης πως από το αυτοκίνητο του είχε κλαπεί μεταξύ των ωρών 02:30 με 06:30 της Κυριακής 5/3 ένα τσαντάκι που περιείχε 20.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία είχε σταθμεύσει το όχημα του σε ανοιχτό χώρο πλησίον του σπιτιού, αφήνοντας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού το τσαντάκι μέσης με τις 20.000 ευρώ.

Οι δράστες σπάζοντας το αριστερό πίσω τζάμι του οχήματος του άρπαξαν το μεγάλο ποσό και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.