ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στελέχη της Αστυνομίας Αμμοχώστου ευνοούν ξεκλήρισμα της οικογένειας Καλοψιδιώτη! Επιστολή-καταπέλτης στον Αρχηγό

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στελέχη της Αστυνομίας Αμμοχώστου ευνοούν ξεκλήρισμα της οικογένειας Καλοψιδιώτη! Επιστολή-καταπέλτης στον Αρχηγό

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί η στάση της Αστυνομίας ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, η οποία ενεργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίδει την εντύπωση πως δεν κόπτεται αν ξεκληριστεί η οικογένεια Καλοψιδιώτη. Μάλιστα, κάλλιστα κάποιος μπορεί να πει ότι το ξεκλήρισμα ευνοείται...

Ενώ ακόμη είναι νωπές οι μνήμες του πενταπλού φονικού, της δολοφονίας του πατέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη, αλλά και του τετραπλού φονικού, η Αστυνομία συνεχίζει να καταδιώκει την εν λόγω οικογένεια.

Τη Δευτέρα (06/03) το βράδυ η Αστυνομία έθεσε υπό σύλληψη άτομο που βρισκόταν εκτός της οικίας του 30χρονου οικογενειάρχη Γιάννου Καλοψιδιώτη, ανιψιό του προσφάτως δολοφονηθέντος. Το άτομο αυτό ήταν εκεί προληπτικά προκειμένου να ειδοποιήσει την Αστυνομία σε περίπτωση που αντιλαμβανόταν κάτι επιλήψιμο, κάποια ενέργεια τελοσπάντων σε βάρος του Γιάννου Καλοψιδιώτη, η οικογένεια του οποίου ξεκλήρίστηκε μετά από δολοφονικές ενέργειες σε βάρος της.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν τίποτα παράνομο πάνω στο εν λόγω πρόσωπο.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλούν οι ερωτήσεις των στελεχών της αστυνομικής δύναμης Αμμοχώστου. Υπέβαλλαν ερωτήσεις στον συλληφθέντα όπως και οι ακόλουθες:
 

-    «Υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του Γιάννου καλοψιδιώτη;»
-    «Πόσες κάμερες υπάρχουν;»
-    «Ποιούς χώρους καλύπτουν;»

Έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει ο μοναδικός άρρεν επιζώντας της οικογένειας. Τους ενοχλεί δηλαδή που λαμβάνει μέτρα για να προστατεύσει τη ζωή του; Για ποιόν λόγο χρειάζονται αυτές τις πληροφορίες;

Όλα αυτά επισημαίνονται σε κατεπείγουσα επιστολή που στάλθηκε εντός της ημέρας (08/03) στον Αρχηγό Αστυνομίας από τον δικηγόρο του Γιάννου Καλοψιδιώτη. Σ΄ αυτήν εκφράζεται η εμπιστοσύνη προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, όχι όμως και σε στελέχη της δύναμης που έχουν καθήκοντα στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Παραθέτουμε το περιεχόμενο της αυτούσιο, το οποίο είναι αρκούντως διαφωτιστικό για το εν λόγω περιστατικό:

«Έντιμε Κύριε Αρχηγέ,

Θέμα: Ανικανότητα και διαφθορά στους κόλπους της Αστυνομίας

Επειδή, τόσο η οικογένεια Θεοφάνους αλλά και εγώ προσωπικά σας περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη αλλά,

Επειδή αυτή τη δεδομένη στιγμή εκκρεμεί ποινική ανάκριση για τη διαφθορά εν σχέσει με το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα,

Επειδή επίσης φαίνεται ότι η ανικανότητα η διαφθορά αλλά ακόμα και η βλακεία παραμένουν ανίκητες, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε τα ακόλουθα, κατ’ εντολή του πελάτη μας κου. Γιάννου Θεοφάνους ηλικίας 30 ετών και πατέρα ενός παιδιού:

Στις 06.03.2017 έξωθεν της κατοικίας του Γιάννου Θεοφάνους, ηλικίας 30 ετών, (να σημειωθεί ότι του εν λόγω προσώπου έχει ξεκληριστεί ολόκληρη η οικογένεια του. Μόνο τα τελευταία 3 χρόνια έχουν γίνει 9 φονικά συσχετιζόμενα εναντίον της οικογένειας Θεοφάνους) θεώρησε σκόπιμο να βρίσκεται έξωθεν της κατοικίας του κάποιο φιλικό του πρόσωπο με μοναδικό σκοπό να ειδοποιήσει την Αστυνομία σε περίπτωση που διαφαινόταν κίνδυνος (να σημειωθεί ότι πριν από λίγους μήνες είχαν εκτελεστεί δημόσια, που ούτε σε Αφρικανικές χώρες δεν συμβαίνει, μπροστά στα ανήλικα μωρά, πατέρας μητέρα και δυο άλλα πρόσωπα).

Φαίνεται οι αστυνομικοί δεν έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν στην επαρχία Αμμοχώστου, δεν τους προβληματίζει το γεγονός της ανεπάρκειας προσωπικού που μαστίζει την αστυνομία, του τεράστιου όγκου δουλειάς που έχει να κάνει η Αστυνομία, το πιο σοβαρό θέμα που είχαν να ασχοληθούν ήταν να συλλάβουν το πρόσωπο που βρισκόταν έξωθεν της κατοικίας του Γιάννου Θεοφάνους, γιατί δεν είχε άδεια φρουρού. Αν είναι δυνατόν, αν βρίσκομαι δηλαδή εγώ έξω από την κατοικία του Γιάννου Θεοφάνους θα με συλλάβουν γιατί δεν έχω άδεια φρουρού; Αποχώρησαν συλλαμβάνοντας τον συγκεκριμένο άνθρωπο και η κατοικία παρέμεινε απροστάτευτη, θέτοντας την ζωή τόσο του πελάτη μας όσο και της οικογένειας του, άμεσα σε κίνδυνο. 

Υπάρχουν εύλογες υπόνοιες για διαφθορά, εύλογες υπόνοιες για κατευθυνόμενους αστυνομικούς που μοναδικό σκοπό έχουν να αποτελειώσουν το έργο της οργανωμένης εκτέλεσης όλης της οικογένειας και ως εκ τούτου σας καλούμε όπως άμεσα λάβετε τα μέτρα σας.

Σας πληροφορούμε ότι δεν θα γίνει ανεκτή παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον, σας καλούμε όπως άμεσα παρέμβετε,  ζητήσετε εξηγήσεις για την εν λόγω συμπεριφορά και διατάξετε την διεξαγωγή σχετικής έρευνας και όπως ενημερωθούμε περί τούτου.

Με όλη της αγάπη και σεβασμό που σας τρέφω, σας πληροφορώ ότι δεν θα σταλεί άλλη επιστολή και αυτή είναι η τελευταία και οποιαδήποτε άλλη παρόμοια συμπεριφορά θα καταγγέλλεται Δημόσια, στον Γενικό Εισαγγελέα, στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Ο τελευταίος που έμεινε στην οικογένεια είναι ο Γιάννος Θεοφάνους. Διερωτώμαι αν ο σκοπός των κακοποιών στοιχείων (υποβοηθούμενοι από αστυνομικούς που δεν έχουν θέση στην Αστυνομία) είναι να αποτελειώσουν το έργο τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top