Γυναίκα οδηγός απογειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας - Τρομάζει η ταχύτητα με την οποία έτρεχε

Γυναίκα οδηγός απογειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας  - Τρομάζει η ταχύτητα με την οποία έτρεχε

Γυναίκα οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί με 197 ΧΑΩ και χωρίς ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν το βράδυ της Τετάρτης 8/3 για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 30χρονη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με ταχύτητα 197 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ και χωρίς ασφάλεια.

Η 30χρονη αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE