ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Την τράκαρε, την άφησε με μισό κρανίο και τη γλίτωσε με 200 ευρώ πρόστιμο!

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Την τράκαρε, την άφησε με μισό κρανίο και τη γλίτωσε με 200 ευρώ πρόστιμο!

Ο 57χρονος Surjeet Singh Pal με την αδέξια οδήγησή του έστειλε την 56χρονη Deborah Davies πραγματικά να ίπταται μέχρι να προσγειωθεί στο οδόστρωμα με το κεφάλι της σε τραγική κατάσταση

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Μπερμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένας οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε γυναίκα η οποία ήταν αμέριμνη στο πεζοδρόμιο. 

Ο 57χρονος Surjeet Singh Pal με την αδέξια οδήγησή του έστειλε την 56χρονη Deborah Davies πραγματικά να ίπταται μέχρι να προσγειωθεί στο οδόστρωμα με το κεφάλι της σε τραγική κατάσταση.

Όταν η άτυχη γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί διεπίστωσαν πως έπρεπε να την βάλουν άμεσα στο χειρουργείο και να αφαιρέσουν σχεδόν το μισό της κρανίο.

Στη δίκη που ακολούθησε ωστόσο οι αρχές έδειξαν μεγάλη κατανόηση στον οδηγό ο οποίος εν τέλει τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ και 6 μήνες απαγόρευση οδήγησης.

Στο άκουσμα της ποινής η οικογένεια της γυναίκας εξοργίστηκε με τον σύζυγό της να αναφωνεί «πως η ζωή μας καταστράφηκε». Ο Steve Davies παρακολούθησε το φρικτό ατύχημα ζωντανά με το ένα από τα πέντε του εγγόνια.

Η ζωή της Deborah Davies είναι πλέον μία καθημερινή μάχη για επιβίωση.

Παρόλο που τοποθέτησε μία μεταλλική πλάκα στο κεφάλι της ώστε να καλύψει το κομμάτι που αφαιρέθηκε στο χειρουργείο, δεν μπορεί να φροντίσει πλέον τα εγγόνια της, ενώ πρέπει να αλλάξει σπίτι ώστε να βρίσκεται κοντά στους θεράποντες ιατρούς που την παρακολουθούν.

Από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE