ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ψεύτικα τα email του Νεοκλέους έκρινε το Κακουργιοδικείο – Δεν έλαβε γνώμη από εμπειρογνώμονα – «Δεν έχουν γνώση του αντικειμένου»

Ψεύτικα τα email του Νεοκλέους έκρινε το Κακουργιοδικείο – Δεν έλαβε γνώμη από εμπειρογνώμονα – «Δεν έχουν γνώση του αντικειμένου»

Έκρινε ψεύτικα τα email του Νεοκλέους το Κακουργιοδικείο χωρίς να λάβει την γνώμη εμπειρογνωμόνων.

Αναξιόπιστα και ψευδή έκρινε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αντάλλαξαν το γραφείο του Παναγιώτη Νεοκλέους και το γραφείο της Ειδικής Διαχειρίστριας της Λαϊκής, το Κακουργιοδικείο για την πολύκροτη υπόθεση των Ρίκκου Ερωτοκρίτου, Παναγιώτη Νεοκλέους, Ανδρέα Κυπρίζογλου και του δικηγορικού γραφείου Α. Νεοκλέους ΔΕΠΕ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», το Κακουργιοδικείο έκρινε ψευδή τα email, χωρίς να λάβουν την γνώμη εμπειρογνώμονα.

Όπως αναφέρεται, το Κακουργιοδικείο δεν έλαβε καμία μαρτυρία που να υποστηρίζει το συμπέρασμα που το ίδιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έβγαλε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η «απόφαση» για τα ψευδή δημοσιεύματα έγινε στο μεσοδιάστημα που συντασσόταν η απόφαση, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ο Νεοκλέους να εκφράσει την άποψή του.

Η απόφαση του δικαστηρίου, υποδουλώνει πως οι συντάκτες της απόφασης δεν είναι «γνώριμοι» με την πρακτική αποστολής και αποδοχής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναφέρει το δημοσίευμα. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τα emails κρίθηκαν ψευδή καθώς «στις απαντήσεις (reply) δεν φαίνονταν τα επισυναπτόμενα αρχεία. Επίσης στις απαντήσεις του Νεοκλέους δεν φαινόταν η σήμανση του αρχικού email ότι δηλαδή η ιδιαιτέρα της διαχειρίστριας της Λαϊκής έστελνε τα ηλεκτρονικά μηνύματα εκ μέρους της (on behalf)».

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τρία στο σύνολό τους ημερομηνίας 23/10/13 και 12/11/13, ανταλλάχθηκαν μεταξύ του γραφείου του Νεοκλέους και του γραφείου της Ειδικής Διαχειρίστριας της Λαϊκής.

Κατατέθηκαν ως τεκμήρια για να θεμελιώσουν την υπεράσπιση του Παναγιώτη Νεοκλέους περί «ανυπαρξίας ένοχης διάνοιας». 

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη πως κατά την προσκόμισή τους, καμία ένσταση δεν έφερε η κατηγορούσα αρχή για τα εν λόγω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top