ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελ. Θεοχάρους: «Την Παρασκευή η συνάντηση της ηγεσίας της Αλληλεγγύης με το ΔΗΚΟ»

Ελ. Θεοχάρους: «Την Παρασκευή η συνάντηση της ηγεσίας της Αλληλεγγύης με το ΔΗΚΟ»

Με την ίδια να θεωρεί τον εαυτό της ως «εν δυνάμει υποψήφια για τον πατριωτικό χώρο», η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η νεοεκλεγείσα ηγεσία του Κινήματος θα συναντηθεί την ερχόμενη Παρασκευή με αντιπροσωπεία του ΔΗΚΟ υπό τον Πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο.

«Θεωρώ τον εαυτό μου εν δυνάμει υποψήφια για τον πατριωτικό χώρο», ανάφερε η κ. Θεοχάρους σε δηλώσεις της μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο πλαίσιο των εκλογών για την ανάδειξη του Αναπληρωτή Προέδρου και των τριών Αντιπροέδρων του κινήματος.

Η κ. Θεοχάρους ανακοίνωσε ότι «την προσεχή Παρασκευή η νεοκλεγείσα ηγεσία, οι βουλευτές του Κινήματος και η Πρόεδρος του Κινήματος, θα συναντηθούν με αντιπροσωπεία του ΔΗΚΟ, εδώ στα γραφεία της Αλληλεγγύης, με επικεφαλής το Νικόλα Παπαδόπουλο».

Ερωτηθείσα για τον όρο «πατριωτικός χώρος», η κ. Θεοχάρους είπε πως με τον όρο αυτό η ίδια δεν αποκλείει πολίτες από να ενταχθούν στο χώρο αυτό.

«Εμείς λέμε ότι αυτή η λύση που δρομολογείται δεν είναι πατριωτική και επειδή εναντιωνόμαστε σε αυτή τη λύση θεωρούμε ότι ανήκουμε σε ένα χώρο που εναντιώνεται σε μια μη πατριωτική λύση», είπε, προσθέτοντας πως «άλλοι δίνουν άλλες ερμηνείες, για μας είναι ξεκάθαρο αυτό και σε αυτό θα βασιστούμε».

Η κ. Θεοχάρους διαχώρισε μάλιστα τον πατριωτικό από τον ενδιάμεσο χώρο «γιατί εκτείνεται πολύ πέραν του ενδιάμεσου χώρου».

«Είναι πάρα πολλοί πολίτες και στο ΑΚΕΛ και στον ΔΗΣΥ, που ούτε θα αποδεχθούν και που είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξουν ένα υποψήφιο Πρόεδρο, ο οποίος θα παράσχει τα εχέγγυα για μια διαφορετική πορεία στο κυπριακό πρόβλημα, μια δυναμική διεκδικητική πορεία που θα μας βγάλει απ` αυτό το τέναγος στο οποίο έχουμε οδηγηθεί μέχρι σήμερα», είπε.

Αναφερόμενη στην εκλογική διαδικασία, η κ. Θεοχάρους είπε πως «με τις εκλογές που γίνονται στο πρώτο μας εκλογικό συνέδριο σήμερα θα εκλέξουμε τον Αναπληρωτή πρόεδρο του Κινήματος και του τρεις Αντιπροέδρους».

Όπως είπε, τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του Αναπληρωτή και πέντε υποψήφιοι τις θέσεις των Αντιπροέδρων.

«Είμαι σίγουρη ότι αυτοί που θα εκλεγούν θα δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους, για να έχει το Κίνημα μια λαμπρή πορεία στο πολιτικό στερέωμα του τόπου μας και είμαι σίγουρη ότι αυτοί που δεν θα εκλεγούν θα σταθούν δίπλα μας γιατί υπάρχουν πάρα πολλές θέσεις από τις οποίες μπορούν να προσφέρουν και θα μας βοηθήσουν ούτως ώστε να μην επιτρέψουμε να δοθεί στο Κυπριακό μια λύση η οποία δεν θα ανταποκρίνεται στους αγώνες και στις θυσίες, στο αίμα και στο δάκρυ αυτού του λαού», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top