LIFESTYLE

Η «κωλοτούμπα» του μισθοφόρου! Κατηγορεί ανελέητα τον Αγγελόπουλο! VIDEO

Η «κωλοτούμπα» του μισθοφόρου! Κατηγορεί ανελέητα τον Αγγελόπουλο! VIDEO

Ξαφνικά ξέχασε τι έλεγε πριν από μερικές μέρες για τον Ντάνο και την επιλογή των Μαχητών να τον διώξουν από την ομάδα τους.

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται λέει μια αρχαία ρήση… Με άλλα λόγια όταν κάποιος ισχυρός χάσει τη δύναμη του, τότε όλοι προσπαθούν να επωφεληθούν, να κερδίσουν κάτι καλό από την εξασθένισή του.

Αυτό επιχείρησε να κάνει και ο Κώστα Αναγνωστόπουλος στο επεισόδιο της Τρίτης, 22/3, με αφορμή την ψήφο της Ευρυδίκης στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση.

Παρόλο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε μόνο μία ψήφο από την Ευρυδική Βαλαβάνη, ο μισθοφόρος θεωρεί σίγουρο ότι κανείς δεν τον θέλει πλέον από την ομάδα και πως από εδώ και στο εξής θα είναι συνεχώς προτεινόμενος σε περίπτωση που οι διάσημοι κληθούν να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Σχολίασε: «Πιστεύω ότι πήραν χαμπάρι τον Αγγελόπουλο τι χαρακτήρας είναι και βλέπω σε κάθε ασυλία να τον ψηφίζουν να φύγει. Μας κοίταγαν σαν να λένε “κάτι ξέρατε που τον διώξατε”. Τον βλέπω κάθε φορά υποψήφιο, είναι πολύ παράξενος. Καλά κάνανε και τον ψήφισαν. Ήταν ένας άνθρωπος που ούτε εμείς τον θέλαμε, ούτε οι άλλοι, παρόλο που κάνει παρέα με μόνο δύο άτομα από τους έντεκα, με εμάς δεν κατάφερε να κάνει με κανέναν».

Φυσικά ξέχασε τι έλεγε πριν από μερικές μέρες… όταν δήλωνε πως παρασύρθηκε από τους υπόλοιπους και ψήφισε να διώξουν τον Ντάνο από την ομάδα των Μαχητών.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top