ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κεντρικές Φυλακές: Γνωστή η ταυτότητα των δραστών – Ο ένας συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς – Τουλάχιστον 40 δεσμοφύλακες ψάχνουν

Κεντρικές Φυλακές: Γνωστή η ταυτότητα των δραστών – Ο ένας συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς – Τουλάχιστον 40 δεσμοφύλακες ψάχνουν

Επιχείριση εντοπισμού δραπέτη στους χώρους γύρω από τις Κεντρικές Φυλακές.

Του Φάνη Μακρίδη

Πρόκειται για Ελληνοπόντιο κατάδικο, ο οποίος μαζί με ομοεθνή του επιχείρησαν να αποδράσουν γύρω στις 18:10 (22/03).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του 28χρονου που καταζητείται – Μπαίνουν στη νεκρή ζώνη οι δεσμοφύλακες! – Και ελικόπτερο των Η.Ε.!

Κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν από τον χώρο τον Κεντρικών Φυλακών και συγκεκριμένα ενώ εισέρχονταν στη νεκρή ζώνη των εγκαταστάσεων του σωφρονιστικού ιδρύματος, έγιναν αντιληπτοί από δεσμοφύλακα που βρισκόταν στον πυργίσκο.

Ο τελευταίος, έριξε προειδοποιητικούς πυροβολισμούς με τον έναν εκ των δυο να σταματά αμέσως και να κάθεται στο έδαφος. Παραιτήθηκε, με λίγα λόγια, από την προσπάθεια απόδρασης και παραδόθηκε.

Ο άλλος αυτή τη στιγμή αναζητείται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι δεσμοφύλακες που είχαν προηγουμένως βάρδια συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ τις προσπάθειές τους ενισχύουν και οι δεσμοφύλακες της επόμενης βάρδιας.

Υπολογίζεται πως 40-50 σωφρονιστικοί υπάλληλοι αυτή τη στιγμή αναζητούν τον δραπέτη στους χώρους γύρω από τις Κεντρικές Φυλακές. Είναι πολύ πιθανόν ο δραπέτης να βρίσκεται σε χώρους που βρίσκονται περιμετρικά στις Κεντρικές Φυλακές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top