Σε τιμή ρεκόρ θα πωληθεί το διαμάντι «Pink Star» - Πολύτιμος λίθος πέραν των 50 καρατίων

Σε τιμή ρεκόρ θα πωληθεί το διαμάντι «Pink Star» - Πολύτιμος λίθος πέραν των 50 καρατίων

Ένα ροζ διαμάντι μεγάλο σαν ένα δαμάσκηνο αναμένεται να πωληθεί έναντι ποσού ρεκόρ όταν τεθεί σε δημοπρασία στις αρχές Απριλίου στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε την Τετάρτη 29/3 ο οίκος Sotheby's.

 Το "Pink Star", ένας πολύτιμος λίθος 59,60 καρατίων, είναι το μεγαλύτερο διαμάντι στην κατηγορία του που έχει πιστοποιηθεί ποτέ από το Αμερικανικό Γεμολογικό Ινστιτούτο.

Είχε ήδη πωληθεί σε δημοπρασία από τον Σόθμπις το 2013 στη Γενεύη αντί 83 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά ο αγοραστής δεν τήρησε τους όρους πληρωμής.

Η τιμή εκκίνησης για το "Pink Star" θα είναι 60 και πλέον εκατομμύρια δολάρια, δηλώνει ο οίκος δημοπρασιών.

Η πώλησή του "θα καταγράψει παγκόσμιο ρεκόρ για κόσμημα που βγαίνει στο σφυρί", δήλωσε η αντιπρόεδρος για την Ασία του Σόθμπις Κουέκ Τσιν Γεό.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE