LIFESTYLE

Γιατί κλαίει με αναφιλητά ο Χανταμπάκης; VIDEO

Γιατί κλαίει με αναφιλητά ο Χανταμπάκης; VIDEO

Λύγισε ο παρουσιαστής - μοντέλο και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, σε ένα ξέσπασμα που δεν μπορεί κανείς να επικρίνει...

Οι Διάσημοι στο επεισόδιο της Τετάρτης, 29/3, κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και την Πέμπτη, 30/3, θα τους παρακολουθήσουμε να διαβάζουν τα μηνύματα από τα πρόσωπα των ανθρώπων της οικογένειάς τους.

Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και κατέθεσαν ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν τη νίκη, με το αποτέλεσμα 10-9 για τους διάσημους να δείχνει πόσο πολύ ήθελαν το συγκεκριμένο έπαθλο.

Μας συγκίνησε το φιλί που έδωσε στην μητέρα του ο Αγγελόπουλος και μείναμε αποσβολωμένοι με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος πραγματικά στο τρέιλερ τον βλέπουμε να καταρρέει και να πέφτει στα γόνατα... Πλησιάζει την τηλεόραση και ακουμπάει πάνω το πρόσωπό του. Οι φωτογραφίες των παιδιών του τον έκαναν να «λυγίσει» και να κλαίει σαν μικρό παιδί.

Δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου του Survivor…

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top