ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σκοτώθηκε από το σκύλο που πριν λίγο καιρό του έσωσε τη ζωή» - Tι δηλώνουν γείτονες του 41χρονου Μάριου για το φρικτό θάνατό του

«Σκοτώθηκε από το σκύλο που πριν λίγο καιρό του έσωσε τη ζωή» - Tι δηλώνουν γείτονες του 41χρονου Μάριου για το φρικτό θάνατό του

Μεγάλη δημοσιότητα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Αγγλία έχει πάρει ο θάνατος του 41χρονου Μάριου Περιβόητο που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από δάγκωμα στο λαιμό από το σκύλο του που ακούει στο όνομα Major.

Σχετικό άρθρο: 41χρονος Κύπριος νεκρός στην Αγγλία – Τον κατασπάραξε ο σκύλος του – Φώναζε τρομοκρατημένος για βοήθεια

Η νεκροψία απέδειξε ότι αιτία θανάτου ήταν βαθύ τραύμα στο λαιμό του 41χρονου που προκάλεσε «υποβολαιμικό σοκ και βλάβη στην αναπνευστική οδό που συνάδει με δάγκωμα σκύλου»

Γείτονες του 41χρονου δηλώνουν ότι ο ίδιος ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά ενώ προκαλούσε πολλές φορές και φασαρία καθώς άκουγαν συχνά φωνές από το διαμέρισμά του.

Μια φίλη του Μάριου με το όνομα Αγγέλα Κωνσταντίνου αναφέρει στην DailyMail ότι η πληγή από το τον σκύλο ράτσας Στάφορντσιρ μπουλ τεριέ ίσως έχει πετύχει το ίδιο ακριβώς σημείο που πρόσφατα ο 41χρονος είχε μαχαιρωθεί μέσα στο σπίτι του από άτομο που τον επισκέφθηκε.

The dog reportedly attacked the man outside his home on this road in Wood Green, North London, while the programme was being shot

Άλλος γείτονας του προσθέτει πως ο 41χρονος «σκοτώθηκε από το σκύλο που πριν λίγο καιρό του έσωσε τη ζωή» λέγοντας πως ο Major ήταν ο μόνος που ήταν δίπλα στον Μάριο όταν πέρυσι του έγινε κατάσχεση.

Ακόμα ένας φίλος του Μάριου προσθέτει πως ήταν ένα πολύ καλό παιδί με δύο μάστερ, το ένα μάλιστα στην φιλοσοφία, αλλά ήταν εθισμένος σε ουσίες. Η ζωή του τελευταία ήταν ένα δράμα καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ενώ και η μητέρα του αντιμετωπίζει προβλήματα υγεία και φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΠΡΙΟΥ-ΛΟΝΔΙΝΟ: Το θανατηφόρο τραύμα στο σώμα του Μάριου που του έκοψε το νήμα της ζωής

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΠΡΙΟΥ-ΛΟΝΔΙΝΟ: Το θανατηφόρο τραύμα στο σώμα του Μάριου που του έκοψε το νήμα της ζωής

35χρονη που γνώριζε καλά τον 41χρονο τονίζει ότι τον τελευταία καιρό περνούσε ιδιαίτερα δύσκολα. «Πριν λίγες μέρες μου χτύπησε την πόρτα και ικέτευε για λεφτά. Του άνοιξα και του είπα: Άκου Μάριε θα σου δώσω κάποια λεφτά αλλά για τον σκύλο» με τον ίδιο να της απαντά: «Τίποτε δεν δουλεύει πια για μένα, απλά θέλω να πεθάνω»

Τέλος γειτόνισσα που έτρεξε από τα πρώτα λεπτά για βοήθεια ανέφερε ότι εντόπισαν τον Μάριο αναίσθητο γεμάτο αίματα στο πρόσωπο και στο λαιμό με το προσωπικό του ασθενοφόρου να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες ωστόσο η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top