ΠΑΡΑ-THEMA

«Αν πάεις να τουμπάρεις εσύ επειδή .... ποιος θα ευθύνεται; Κανένας» - Φωνάζει από το Facebook και καταγγέλνει την Αστυνομία

«Αν πάεις να τουμπάρεις εσύ επειδή .... ποιος θα ευθύνεται; Κανένας» - Φωνάζει από το Facebook και καταγγέλνει την Αστυνομία

Χρήστης του Facebook παραπονιέται για τα καλυμμένα με διάφορες δαιφημίσεις φωσφοριζέ πασαλάκια που τοποθετούθνται στους δρόμους και έχουν ως στόχο την αποφυγή ατυχημάτων. Κάνει λόγο για ανευθυνότητα από την Αστυνομία που δεν προβαίνει σε κάποια μέτρα.

Ο εν λόγω Kύπριος πολίτης  ξεσπά σε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραπονιέται για τα φωσφόριζέ πασαλάκια που έχουν τοποθετηθεί με στόχο την αποφυγή των ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα περαστικός από τα φώτα Ορφανίδη- ΓΣΠ, αντίκρισε αυτό που πραγματικά τον εκνέυρισε και αποτέλεσε την αφορμή για να αρχίζει να μοιράζει ευθύνες. 

Συγκεκριμένα γράφει σε ανάρτησή του: «Κύπρος - με τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη μπαίνουνε φωσφοριζέ πασαλάκια για αποφυγή ατυχημάτων όμως κάποιοι τα χρησιμοποιούν σαν χώρους για διαφήμιση. Αυτοί οι Κάποιοι έχουν το όνομα και τηλέφωνο στις διαφημίσεις τους!!! Πού είναι οι υπεύθυνοι ;(αν υπάρχουν δηλαδή)».

Επίσης σημειώνει χαρακτηριστικά σε απάντησή του κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία:

«Στην Αγγλία γιατί δεν συμβαίνει; Στις αγγλικές βάσεις γιατί δεν συμβαίνει; Με τούτο το σκεπτικό να βάλουμε όλοι παντού ότι θέλουμε και δεν υπάρχει πρόβλημα.Δουλειά της Αστυνομίας είναι να διατηρεί τα σήματα τροχαίας και να κάνει έρευνα και ταυτόχρονα να μιλήσει τον υπέυθυνο.Αν πάεις να τουμπάρεις εσύ επειδή δεν εφαίνετουν το φωσφοριζέ  πασαλάκι ποιος θα ευθύνεται; Κανένας! this is Cyprus»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις - Προσοχή στους οδηγούς συνιστούν οι Βρετανικές Βάσεις

Μονή Αββακούμ: Κατέθεσαν νέο υπόμνημα οι δικηγόροι - Θεωρούν «παντελώς άκυρες» την ανακριτική επιτροπή και διαδικασία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Στο νοσοκομείο οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη



«Αμάλθεια», Κυπριακό και διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν ΠτΔ- Εμίρης Κατάρ

«Αμάλθεια», Κυπριακό και διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν ΠτΔ- Εμίρης Κατάρ

Συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο, θα έχει την Τρίτη, 28 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον οποίο θα συζητήσει τις διμερείς σχέσεις, τις περιφερειακές εξελίξεις, περιλαμβανομένης της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια», το Κυπριακό, καθώς και θέματα που άπτονται των σχέσεων ΕΕ-Κατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top