ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Δεν επιστρέφει στις Κεντρικές Φυλακές η Σοφία Γρηγορίου – Επίσημη ενημέρωση από Γενικό Εισαγγελέα

Φονικό Αγ. Νάπας: Δεν επιστρέφει στις Κεντρικές Φυλακές η Σοφία Γρηγορίου – Επίσημη ενημέρωση από Γενικό Εισαγγελέα

Και επίσημα στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων η Σοφία Γρηγορίου, μέχρι πρότινος κατηγορούμενη για συμμετοχή στο άγριο φονικό της Αγίας Νάπας που σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2016.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως πληροφορούμαστε, ο Γενικός Εισαγγελέας ενημέρωσε και επίσημα με επιστολές τους εμπλεκόμενους, ότι πλέον η 28χρονη εντάσσεται στο εν λόγω πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψει στις Κεντρικές Φυλακές, αφού πλέον θα κρατείται σε άλλο χώρο.

Η Σοφία Γρηγορίου είχε δώσει από την Τετάρτη (29/03) συμπληρωματική κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου και από κατηγορούμενη μετατρέπεται πλέον σε μάρτυρας κατηγορίας.

Η Γρηγορίου πλέον κατηγορείται για συνέργεια μετά τη διάπραξη του άγριου φονικού και έτσι απαλάσσεται από σοβαρές κατηγορίες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η θέση της κατηγορούσας αρχής.

Εννοείται ότι θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον δικαστηρίου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ως συνεργός μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Αυτό, άλλωστε, έγινε και με τις περιπτώσεις των Χαράλαμπου Ανδρέου και Σωτήρας Νεοφύτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

ΦΟΝΙΚΟ Αγίας Νάπας: 'Aλλαξε την απάντησή της η Σοφία στο κατηγορητήριο - Παραδέχτηκε την κατηγορία της

 

Θύματα της δολοφονικής επίθεσης τη;ς 23ης Ιουνίου του 2016 ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη Χατζηευθυμίου και ο Jani Vogli, ένας εκ των δραστών.

Κατηγορούμενοι πλέον είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης» 39 χρόνων και Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων.
Αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top