ΠΑΡΑ-THEMA

Έτοιμος για το Survivor o Λιλλήκας! Κοιμηθήκαμε και τον βλέπαμε στον Καρεκλά και μέχρι να ξυπνήσουμε τον είδαμε…

Έτοιμος για το Survivor o Λιλλήκας! Κοιμηθήκαμε και τον βλέπαμε στον Καρεκλά και μέχρι να ξυπνήσουμε τον είδαμε…

Σβάρνα τα κανάλια έχει πάρει ο Λιλλήκας σε σημείο που δεν τον προλαβαίνουμε!

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών είναι ο πιο περιζήτητος καλεσμένος των ημερών ένεκα των προτάσεων και των δηλώσεων του για την εξεύρεση υποψηφίου για τον ενδιάμεσο χώρο.

Μέσα σε ένα 24ωρο μετρήσαμε τουλάχιστον τέσσερις παρουσίες του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, τους ραδιοφωνικούς τους αφήνουμε έξω να και ήταν δυο — τρεις οι παρεμβάσεις τουλάχιστον.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Το πρωί της Τετάρτης τον πετύχαμε στο ΡΙΚ και στην εποπμπή «Πρώτη Ενημέρωση».  Το μεσημέρι, παρέμβαση στον Alpha. Το ίδιο βράδυ μας πληροφόρησαν ότι στις 23:45 θα ήταν στο Sigma και στην εκπομπή του Γιαννάκη του Καρεκλά.

Καθίσαμε κι εμείς οι «ανώμαλοι» που λέτε και περιμέναμε να έρθουν τα μεσάνυχτα να τελειώσει το survivor, για να δούμε την συνάντηση κορυφής του Λιλλήκα με τον Καρεκλά… Περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε… Αντί για τις 23:45 που διαφήμιζε ο Sigma ότι είναι προγραμματισμένη η εκπομπή, άρχισε στις 00:23!

Σε κάποια φάση, μάλιστα, όταν η ώρα ήταν 23:52, ο σταθμός έκανε διαφημίσεις από το survivor, για να μας πει ότι στις 23:45 δηλαδή 7 λεπτά πριν ο Γιαννάκης Καρεκλάς ανέκρινε τον Λιλλήκα…

Τέλος πάντων αντέξαμε να δούμε κάνα 40λεπτο μέχρι τις 01:00 και κάτι τα ξημερώματα. Νυστάξαμε κλείσαμε τα ματάκια μας ενώ η εκπομπή ακόμη παιζόταν.

Το πρωί ξυπνήσαμε να έρθουμε γραφείο ανοίγουμε την τηλεόραση και η ώρα 7:35 ποιον βλέπουμε στο sigma και στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο»;

Καλά καταλάβατε… Τον Λιλλήκα!

Ακούραστος ο άνθρωπος. Έτοιμος για το Survivor!    

T.X

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top