ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Θα ταξίδευε για Μολδαβία o 33χρονος όμως στο έλεγχο ανακάλυψαν ότι καταζητείται!

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Θα ταξίδευε για Μολδαβία o 33χρονος όμως στο έλεγχο ανακάλυψαν ότι καταζητείται!

Εντοπίστηκε μετά από έλεγχο των στοιχείων του από μέλος της Αστυνομίας

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, παρουσιάστηκε το Σάββατο 01/04 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, 33χρονος, με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλο Ευρωπαϊκό προορισμό.

Από έλεγχο που έγινε στα στοιχεία του, διαπιστώθηκε, ότι καταζητείτο από τις Αρχές άλλης Ευρωπαϊκής χώρας, για δίωξη του, σχετικά με το αδίκημα της μαστροπείας.

Ο 33χρονος συνελήφθη βάσει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.