ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ετοιμαστείτε για παραλίες! «Σκαρφαλώνει» στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος από την Μεγάλη Εβδομάδα

Ετοιμαστείτε για παραλίες! «Σκαρφαλώνει» στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος από την Μεγάλη Εβδομάδα

Μπορεί ο καιρός του πρώτο Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Απριλίου να ήταν βροχερό και με ανέμους, ωστόσο, όπως φαίνεται οι αλλαγές στις καιρικές συνθήκες το επόμενο διάστημα, θα είναι κάτι περισσότερο από εμφανές.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», η μακροχρόνια πρόγνωση του καιρού, που έχει όμως και περιθώριο σφάλματος, θα υπάρξει μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας την ερχόμενη Κυριακή 9/4, όμως, από την Μεγάλη Πέμπτη η θερμοκρασία θα ανέβει στους 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Το αποκορύφωμα θα είναι η Δευτέρα του Πάσχα 17/4, όπου ο υδράργυρος φαίνεται πως θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Τρίτη του Πάσχα θα παρατηρηθεί κατακόρυφη πτώση στους 21 βαθμούς.

Τον μήνα Απρίλιο όμως, σύμφωνα με την εποχική πρόγνωση, θα έχουμε κανονικές θερμοκρασίας, ενώ το ύψος της βροχής θα είναι απογοητευτικό, αφού αναμένεται να κυμανθεί στα νότια και ανατολικά παράλια κάτω από 50% του κανονικού, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα κυμανθεί από 50% μέχρι 75% του κανονικού για την εποχή. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top