Μα τι τους κάνουν στο Star Academy; Ακόμα μια αποχώρηση - βόμβα!

Μα τι τους κάνουν στο Star Academy; Ακόμα μια αποχώρηση - βόμβα!

Ακόμα μια δυνατή παίκτρια την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και πάνω από όλα ήσυχη συνείδηση...

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες το Star Academy, καθώς ακόμα μία σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η πρώτη απώλεια για το talent show ήρθε αμέσως μετά την πρεμιέρα, οπότε και η Παμπίνα Κοντέα αρνήθηκε να μπει στο σπίτι.Ακολούθησε η απόφαση της Χρύσας Ρώπα, που είχε αναλάβει χρέη καθηγήτριας υποκριτικής, να μην πάρει μέρος, καθώς, για προσωπικούς της λόγους, θα μεταβεί στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, το απόγευμα της Δευτέρας έφυγε από το σπίτι του Star Academy μία από τις παίκτριες που θεωρούνται δυνατές, η Έλενα Κορωναίου, καθώς φέρεται να μην άντεξε τον εγκλεισμό, γεγονός για το οποίο οι συντελεστές της εκπομπής ενημερώθηκαν με μήνυμα από την παραγωγή.

Κι ενώ οι κανονισμοί του Star Academy δίνουν την ευχέρεια στην 26χρονη να ανακαλέσει την απόφασή σε σε ένα 24ωρο, η ίδια φαίνεται πως δεν σκοπεύει να γυρίσει. 

«Μη στεναχωριέστε που έφυγα από το Star Academy γιατί είμαι καλύτερα μέσα μου! Ελπίζω το όνειρο να αρχίζει τώρα! Ήταν μία εμπειρία με τα όμορφα και τα άσχημα της που θα θυμάμαι γλυκά ! Έκανα φίλους που δε θέλω να χάσω και είχα την τιμή να τραγουδήσω μπροστά σε ανθρώπους που θαυμάζω πολύ! Τους ευχαριστώ όλους από τη ψυχή μου για αυτή την ευκαιρία ! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της παραγωγής για την κατανόηση τους και τη δουλειά που κάνουν! Φυσικά στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους καθηγητές ! Ήταν υπέροχοι! Κατερίνα Γκαγκάκη θεά!», έγραψε στα social media, το μεσημέρι της Τρίτης, 4-4

Έλενα Κορωναίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE