ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε φορτηγό με αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος

ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε φορτηγό με αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος

Έντονη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου από τροχαίο ατύχημα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/3 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την αερογέφυρα του πρώην Ορφανίδη. 

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και ένα ημιφορτηγό όχημα. Από την τροχαία σύγκρουση προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το ημιφορτηγό με αποτέλεσμα το δεύτερο να βρεθεί πάνω του. 

Το όλο περιστατικό ανέφερε στην ιστοσελίδα μας πολίτης ο οποίος μας ενημέρωσε για την τροχαία κίνηση στον δρόμο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE