«Έκοψε» τον Χάματσο το ΡΙΚ – «Ραδιοφωνικό» δίδυμο στην θέση του

«Έκοψε» τον Χάματσο το ΡΙΚ – «Ραδιοφωνικό» δίδυμο στην θέση του

Τέλος εποχής από την Eurovision ο Λουκάς Χάματσος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό TvMania, ο Λουκάς Χάματσος δεν θα βρίσκεται πλέον στην παρουσίαση της βαθμολογίας της Eurovision. 

Ο παρουσιαστής, μαζί με την Μελίνα Καραγεωργίου, που ήταν στον σχολιασμό του διαγωνισμού, ενημερώθηκαν πως δεν θα είναι πλέον στην Eurovision. 

Παρελθόν είναι και η εκπομπή «Flashback» που παρουσίαζε ο Χάματσος, που έκανε ανασκόπηση σε παλαιότερους διαγωνισμούς και συμμετοχές της διοργάνωσης. 

Σύμφωνα με την πηγή, που επικαλείται το περιοδικό, το κρατικό κανάλι «αντικαθιστά» τους προαναφερθέντες με την Χριστιάνα Αρτεμίου και τον Τάσο Τρύφωνος. 

Όπως αναφέρεται οι δυο ραδιοφωνικοί συνεργάτες δεν απάντησαν στο ΡΙΚ ούτε αρνητικά, αλλά ούτε και θετικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE