ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει την επίθεση Παπαγιάννη στον Γεωργίου του ΑΚΕΛ – «Είμαστε μειοδότες ρε αλήτη;»

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει την επίθεση Παπαγιάννη στον Γεωργίου του ΑΚΕΛ – «Είμαστε μειοδότες ρε αλήτη;»

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει την στιγμή που ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης κατευθύνεται απειλητικά προς τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Γιώργο Γεωργίου ο οποίος ακούγεται καθαρά να αποκαλεί αλήτη τον πρώτο, όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή στο ThemaOnline.

Το βίντεο ξεκινά από την ώρα που οι βουλευτές του ΔΗΣΥ αποχωρούν από την αίθουσα αφού προηγουμένως ο βουλευτής του ΕΛΑΜ έκανε αναφορά σε εθνικούς μειοδότες κάτι που ενόχλησε τα δυο μεγάλα κόμματα.

Κοντά στο 2.40 του βίντεο, ο Γιώργος Γεωργίου του ΑΚΕΛ ενώ συζητά με τον συνάδελφο του Νίκο Κέττηρο στα έδρανα του κόμματος φανερά εκνευρισμένος για τα όσα συνέβησαν, γυρνάει στον Λίνο Παπαγιάννη και του απευθύνεται λέγοντας του «είμαστε μειοδότες ρε αλήτη;».

Στη συνέχεια ακολουθεί το γνωστό πανδαιμόνιο με τον Νίκο Κέττηρο να μπαίνει μπροστά ώστε να μην φτάσει ο Παπαγιάννης στον Γεωργίου και με τον Συλλούρη να καλεί άμεσα την φρουρά της Βουλής να επιβάλει την τάξη.   

ΔΙΑΒΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παπαγιάννης χίμηξε στον Γεωργίου του ΑΚΕΛ – «Εννά με πεις μειοδότη εμένα ρε αλήτη;» - Έξαλλη η Χαραλαμπίδου - ΜΜΑΔ στη Βουλή! - Απεχώρησε ο ΔΗΣΥ

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top