ΚΟΣΜΟΣ

Νεαρός άντρας σώζει γυναίκα από απαγωγή – Το «πλήρωσε» με σφαίρα στο στομάχι - VIDEO

Νεαρός άντρας σώζει γυναίκα από απαγωγή – Το «πλήρωσε» με σφαίρα στο στομάχι - VIDEO

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας φοιτητής ιατρικής στη Νέα Ορλεάνη όταν προσπάθησε να αποτρέψει την απαγωγή μιας κοπέλας.

Ο Πίτερ Γκολντ επέστρεφε στο σπίτι του πριν από σχεδόν ένα χρόνο όταν είδε ξαφνικά με την άκρη του ματιού του έναν άντρα να κουβαλά μια κοπέλα,η οποία με δυσκολία κρατιόταν όρθια.

Αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και χωρίς δεύτερη σκέψη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους αστυνομικούς, άλλαξε πορεία και σταμάτησε μπροστά στο τζιπ του δράστη για να αποτρέψει το κακό.

Ομως δεν είχε αντιληφθεί ότι ο απαγωγέας οπλοφορούσε. Ο δράστης τον σημάδεψε με το όπλο και τον πυροβόλησε στο στομάχι ενώ στη συνέχεια έψαξε τη χαριστική βολή όμως ευτυχώς για τον νεαρό φοιτητή, κόλλησε το όπλο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ οι περαστικοί που έφτασαν στο σημείο κάλεσαν το ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον φοιτητή και την κοπέλα. Η νεαρή γυναίκα είχε μόνο λίγες γρατζουνιές ενώ ο Γκολντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου οι γιατροί να του σώσουν τη ζωή.

Από εκείνη την ημέρα, ο νεαρός δεν έχει δει το βίντεο με τον πυροβολισμό του, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στις δικαστικές αίθουσες. Πάντως όπως επανέλαβε, ακόμη και αν του ξανατύχαινε κάτι τέτοιο, θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο.

Από iEfimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top