Κανονικά, ο «Big Sofo» θα πρέπει να κάνει… «άγαλμα» στον Πάμπο

Κανονικά, ο «Big Sofo» θα πρέπει να κάνει… «άγαλμα» στον Πάμπο

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012 μετά από σχεδόν μισό αιώνα, δεν είχε μόνο ευεργετικές συνέπειες για την ΑΕΛ, αλλά και «καταστροφικές», υπό την έννοια ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του «γαλαζοκίτρινου» λαού, είχε «φάει» τεράστιο «κόλλημα» με τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Δικαιώς ή αδίκως, ας το κρίνουν άλλοι.

Μιλάμε όμως για απίστευτη προσωπολατρία, η οποία πλέον έδωσε τη θέση της στην οργή, αλλά και στο μίσος, μετά από τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE