ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Χτύπησαν δημοτικό σύμβουλο μετά από τη συνεδρία – Κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Χτύπησαν δημοτικό σύμβουλο μετά από τη συνεδρία – Κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Δημοτικός σύμβουλος Γεροσκήπου κατήγγειλε στην Αστυνομία Πάφου ότι μετά το πέρας συνεδρίας του ΔΣ, όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η ανάληψη της διαχείρισης δύο χώρων παραλίας από τον ίδιο το Δήμο, δέχτηκε επίθεση έξω από το Δημοτικό Μέγαρο, από πρόσωπα που δραστηριοποιούνταν στην παραλία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος μετά το επεισόδιο διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο Δημοτικός Σύμβουλος υπέστη διάσειση και αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις έγινε εισαγωγή του σε θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. 

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου αποφάσισε όπως  δύο από τους πέντε χώρους που ενοικίαζε ο Δήμος Γεροσκήπου σε ιδιώτες στο παρελθόν στην παραλία της Γεροσκήπου,  θα τους λειτουργήσει φέτος ο ίδιος, αφού τοποθετήσει κρεβατάκια και ομπρέλες. 

Ο κ. Παυλίδης διευκρίνισε ότι η απόφαση λήφθηκε σε προηγούμενη συνεδρία του ΔΣ, ωστόσο η συνεδρία της ολομέλειας επαναπρογραμματίστηκε για σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να εξεταστεί από πού θα εξασφαλίσει το συγκεκριμένο κονδύλι ο Δήμος.

Το ΔΣ κατά πλειοψηφία αποφάσισε, δήλωσε ο Δήμαρχος, να χρησιμοποιήσει ένα κονδύλι που προοριζόταν για την κατασκευή πεζοδρομίων, για την αγορά κρεβατιών και ομπρελών προκειμένου να διαχειριστεί η τοπική αρχή τους δύο χώρους.

Η απόφαση ωστόσο του ΔΣ φέρεται να προκάλεσε αντιδράσεις επηρεαζόμενων επιχειρηματιών στην παραλία της Γεροσκήπου.

Η Αστυνομία Πάφου ερευνά την υπόθεση της καταγγελθείσας επίθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top