ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκληρές εικόνες από τη σκηνή όπου κάηκε ο 19χρονος Εθνοφρουρός – Έντονοι Αγγελίδης και Κεττής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκληρές εικόνες από τη σκηνή όπου κάηκε ο 19χρονος Εθνοφρουρός – Έντονοι Αγγελίδης και Κεττής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι εικόνες από τη σκηνή όπου τυλίχτηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο σοβαρά τραυματίας 19χρονος εθνοφρουρός, είναι ιδιαίτερα σκληρές και πρέπει να μας προβληματίσουν όλους...

Τα πλάνα που πρόβαλε το ΡΙΚ στην ενημερωτική του εκπομπή «Από Μέρα Σε Μέρα», παρουσιάζουν ακόμα και τα καμένα ρούχα που υπήρχαν στην σκηνή μετά το φοβερό ατύχημα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή ενός νέου παιδιού.

Θυμίζουμε πως ο 19χρονος ευρισκόμενος στο όχημά του στην οδό Πεισιστράτου στον Άγιο Παύλο, πυροδότησε αυτοσχέδιο βεγγαλικό το οποίο περιείχε πρόσμιξη χημικών υλικών αρκετά εύφλεκτων και ασταθών.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Να σημειωθεί ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο το οποίο ευτυχώς κατάφερε να εξέλθει έγκαιρα από το όχημα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 22:19 το βράδυ της Τρίτης (11/04) και ανταποκρίθηκε με δυο οχήματα από τον σταθμό της Πύλης Πάφου. Η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο τέθηκε υπό έλεγχο στις 22:45.

Οι εκπρόσωποι Τύπου της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Αγγελίδης και Ανδρέας Κεττής, αντίστοιχα, μιλώντας στον δημοσιογράφο του ΡΙΚ Πάρη Ποταμίτη, προσπάθησαν να στείλουν ηχηρά μηνύματα κατά της χρήσης βεγγαλικών αυτές τις ημέρες.

Μάλιστα, ο κ. Αγγελίδης ήταν πολύ έντονος, τονίζοντας ότι πρέπει επιτέλους όλοι να καταλάβουν τους κινδύνους που υπάρχουν.

Από την πλευρά του ο κ. Κεττής είπε ότι τον τελευταίο καιρό η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 200 κλήσεις για περιστατικά που οφείλονται σε επικίνδυνα έθιμα των γιορτών κατά το Πάσχα. Έκανε λόγο ακόμα και για πετροβολισμούς οχημάτων της πυροσβεστικής από νεαρούς.

Και οι δυο τους προσπάθησαν να θίξουν την κακή νοοτροπία που έχουμε ως λαός και την αδυναμία μας να αντιληφθούμε πόσο επικίνδυνες είναι οι πράξεις στις οποίες προβαίνουμε.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε καταστολή στην εντατική ο 19χρονος εθνοφρουρός – Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο - Το λάθος που έκανε

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ: Από αυτοσχέδιο βεγγαλικό ξέσπασε η φωτιά στο αυτοκίνητο​

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top