ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Στιγμές γιορτινές θα περάσουν και οι κατάδικοι - Το χαρμόσυνο πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει δημοσιεύσει η Διεύθυνση Φυλακών

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Στιγμές γιορτινές θα περάσουν και οι κατάδικοι - Το χαρμόσυνο πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει δημοσιεύσει η Διεύθυνση Φυλακών

Δεν δίστασε η Διεύθυνση των Φυλακών να δώσει χαμόγελο στους φυλακισμένους ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Έστω και μία μικρή τελετή την ημέρα του Πάσχα θα δώσει χρώμα στα μαυρόασπρα κτίρια των Φυλακών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Πολίτη» η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών έχει κάνει τις σχετικές διευθετήσεις ώστε να γιορτάσουν οι κατάδικοι το Πάσχα, με αυξημένες επισκέψεις και τηλεφωνήματα αλλά και τήρηση των παραδόσεων.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας λειτουργούσε η εκκλησία και την Μ. Παρασκευή θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου με τον οποίο στόλισαν οι γυναίκες κρατούμενες μαζί με δεσμοφύλακες.

Την Κυριακή του Πάσχα θα γίνει επίσης λειτουργία και οι κατάδικοι θα έχουν ειδικό γεύμα με σούβλα και κόκκινα αυγά, ενώ έχουν παραγγελθεί 2,200 φλαούνες.

 Την Τρίτη του Πάσχα έχουν οργανωθεί παιχνίδια (σακουλοδρομίες, αβγοδρομίες, κ.λ.π) ενώ θα γίνει γιορτή στην ανοικτή φυλακή στην οποία θα μεταφερθούν και οι γυναίκες από την πτέρυγα της κλειστής φυλακής.

Στον χώρο θα παίζει μουσική η ορχήστρα των φυλακών, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία σε ζευγάρια που οι σύζυγοί ή σύντροφοι κρατούνται στις αντρικές και τη γυναικεία πτέρυγα, να συναντηθούν και να περάσουν την ημέρα με την οικογένειά τους.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top