Ο κύβος ερρίφθη: Αυτόν επιλέγει το κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο κύβος ερρίφθη: Αυτόν επιλέγει το κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κοινή γνώμη φαίνεται πως δεν αστειεύεται ...

Για ακόμα μια φορά οι «Μαχητές» κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας και έβαλαν σε μπελάδες τους «Διάσημους».

 Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κοκκινάκης, η Λάουρα, ο Αγγελόπουλος και ο Χούτος

Μετά την εξόντωση του Στέλιου Χανταμπάκη φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό, έχει βάλει σκοπό του να ξηλώσει για τα καλά την ... "κλίκα" που δημιουργήθηκε στην ομάδα των διασήμων.        

Τί κι αν η πιο αδύνατη παίκτρια (Λάουρα) είναι στους τέσσερεις υποψήφιους; Τί κι αν ο πιο αδιάφορος παίκτης (Κοκκινάκης) είναι κι αυτός ανάμεσα σ' αυτούς; Όλα δείχνουν πως ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Καλά, για τον Αγγελόπουλο δεν το συζητάμε καν…

Δείτε πιο κάτω την στιγμή της ανακοίνωσης των υποψηφίων και τα σχόλια του κοινού 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE