ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ερευνάται το ενδεχόμενο τα πολυτελή κλοπιμαία οχήματα να κατέληγαν σε Κύπριο εισαγωγέα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ερευνάται το ενδεχόμενο τα πολυτελή κλοπιμαία οχήματα να κατέληγαν σε Κύπριο εισαγωγέα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τέσσερα κλοπιμαία οχήματα που είχαν εισαχθεί στην Κύπρο θα κατέληγαν σε Κύπριο εισαγωγέα διερευνώνται και η Αστυνομία θα ενεργήσει αναλόγως εάν προκύψουν αδικήματα, ανέφερε σήμερα ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

Σε δηλώσεις για την υπόθεση των 16 κλοπιμαίων οχημάτων, που σύμφωνα με μήνυμα της Europol είχαν αφιχθεί στο λιμάνι Λεμεσού, ανέφερε πως "διαπιστώθηκε ότι 12 από τα 16 αυτοκίνητα τα οποία είχαν αφιχθεί στη Δημοκρατία με οχηματαγωγό πλοίο επανεξήχθηκαν σε τρίτη χώρα, πριν τη λήψη της σχετικής πληροφορίας από τη Europol".

Τα τέσσερα που εντοπίστηκαν στο λιμάνι Λεμεσού, συνέχισε, διαπιστώθηκε πως έχουν κλαπεί από άλλη ευρωπαϊκή χώρα και έχουν παραποιημένο αριθμό πλαισίου, ενώ σημείωσε πως "η υπόθεση βρίσκεται στο αρχικό στάδιο, αναμένεται η λήψη καταθέσεων και θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες περιήλθαν στην κατοχή του εισαγωγέα".

Σε ερώτηση κατά πόσο ο Κύπριος εισαγωγέας σχετίζεται με την επανεξαγωγή των 14 οχημάτων, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού απάντησε πως αυτό είναι θέμα που διερευνάται σε συνεργασία με τις τελωνειακές αρχές.

"Θα ληφθούν καταθέσεις, θα γίνουν σχετικές ανακρίσεις και όταν και εφόσον θα διαπιστωθεί ότι έχουν γίνει συγκεκριμένα αδικήματα στη Δημοκρατία, να είσαστε σίγουροι ότι θα διερευνηθούν", συμπλήρωσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Έκλεβαν οχήματα από την Ισπανία και τα έστελναν στην Κύπρο- Που εντοπίστηκαν μερικά από αυτά

Από ΚΥΠΕ  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top