Τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά του Παρισιού: Ένας Αστυνομικός νεκρός και ένα σοβαρά τραυματίας

Τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά του Παρισιού:  Ένας Αστυνομικός νεκρός και ένα σοβαρά τραυματίας

Ενας αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας ακόμη τραυματίστηκε σε μια ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε αργά το βράδυ στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο κεντρικό Παρίσι, σε μια πιθανότατα «τρομοκρατική ενέργεια», όπως ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες της επίθεσης είναι δύο, εκ των οποίων ο ένας σκοτώθηκε από πυρά της αστυνομίας.

Οι αστυνομικές αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Ρόιτερς ανέφερε πως είδε ένα ελικόπτερο να πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις πάνω από το κεντρικό Παρίσι, σε μια κατά τα φαινόμενα επιχείρηση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE