Το στερνό αντίο θα πουν συγγενοίς και φίλοι στην Μαρία Ζουμπανιώτη - Η παράκληση της οικογένειας

Το στερνό αντίο θα πουν συγγενοίς και φίλοι στην Μαρία Ζουμπανιώτη - Η παράκληση της οικογένειας

Στην τελευταία της κατοικία θα βρεθεί η Μαρία Γερμανού Ζουμπανιώτη το Σάββατο (22/4) η ώρα 11:00 στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Κάτω Πάφου.

Υπενθυμίζουμε πως η Μαρία Γερμανού Ζουμπανιώτη απεβίωσε την Μεγάλη Πέμπτη (13/4) σε ηλικία 58 ετών.

Το φέρετρό της θα συνοδεύσουν από τη Νέα Υόρκη, ο σύζυγός της δημοσιογράφος ( ανταποκριτής του ΚΥΠΕ και του ΡΙΚ) Απόστολος Ζουπανιώτης και τα δύο τους παιδιά, Ευάγγελος Ζουπανιώτης και Ειρήνη Ζουπανιώτη – Έμπερσολ.

Η παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE