ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αμείλικτος» ο πατέρας της συζύγου του Κύπριου Στέφανου Αριστείδου – «Να έρθει Αγγλία και να λογοδοτήσει» - Το μήνυμα στην κόρη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Αμείλικτος» ο πατέρας της συζύγου του Κύπριου Στέφανου Αριστείδου – «Να έρθει Αγγλία και να λογοδοτήσει» - Το μήνυμα στην κόρη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Λάβρος» ο πατέρας της γυναίκας του 25χρονου Κύπριου, που συνελήφθη στην Τουρκία, για το παράπτωμα της κόρης του.

Δηλώσεις για την σύλληψη της κόρης και του γαμπρού του έκανε ο πατέρας της Κολσόμα Μπεγκούμ, γυναίκας του 25χρονου Κύπριου Στέφανου Αριστείδου που συνελήφθη στην Τουρκία για την σχέση του με το Ισλαμικό Κράτος. 

Όπως ανέφερε ο 47χρονο Αχμέντ Αλί, η κόρη του πρέπει να αντιμετωπίσει το νόμο με την επιστροφή της στην Αγγλία. «Αυτό θα τους δώσει ένα δυνατό μάθημα για να καταλάβουν τα λάθη τους. Πρέπει να έρθουν και οι δυο αντιμέτωποι με τον νόμο. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει την τιμωρία τους. Ως πατέρας λέω πως όλοι αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. Έχουν όμως ήδη καταστρέψει την ζωή τους. Ήταν πολύ νέοι».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον αγγλικό Τύπο «είδαν το κακό που κάνει το Ισλαμικό Κράτος. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελαν να μείνουν. Κατάλαβαν πως το ISIS είναι απάνθρωπο».

Μπορεί όμως αρχικά να εμφανίστηκε απογοητευμένος και αυστηρός, δεν παύει όμως να είναι ένας πατέρας που αγαπά το παιδί του και θέλει να το δει να είναι καλά.

«Κάθε πατέρας θα υποστηρίξει την κόρη του, αλλά όταν παραβαίνεις τον νόμο αυτό είναι κάτι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα στην κόρη του λέγοντας πως «αν μπορούσα να της μιλήσω θα της έλεγα έλα πίσω και αντιμετώπισε την δικαιοσύνη. Ξέρεις πως έκανες ένα λάθος και εκεί ανήκεις. Έπρεπε να προστατέψεις την πατρίδα σου, εδώ θα ζεις και τα παιδιά σου θα ζουν και θα σπουδάζουν εδώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή Κολσόμα, έφυγε από την Αγγλία μαζί με τον 25χρονο Κύπριο Στέφανο Αριστείδου για να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί στην Συρία, καθώς ο πατέρας της δεν ενέκρινε τον επικείμενο γάμο της με τον Στέφανο. 

Η νεαρή εξαφανίστηκε τον Απρίλιο του 2015, μόλις λίγες εβδομάδες μετά που ανακοίνωσε στον πατέρα της πως θα παντρευτεί τον 23χρονο τότε Στέφανο. Ο πατέρας της δεν ήθελε να παντρευτεί καθώς ακόμη δεν είχε τελειώσει τις σπουδές της και ήταν μόλις 20 χρόνων.

Όταν έφυγε από το σπίτι της ο πατέρας της νόμισε πως πήγε να μείνει σε μια φίλη της, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. 

Την φυγή της από την χώρα την κατάλαβε όταν στο διαμέρισμα του Στέφανου «εισέβαλε» η αντιτρομοκρατική, χωρίς όμως να τους βρουν εκεί. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ως ύποπτος για υποστήριξη του ISIS o 25χρονος Κύπριος Στέφανος Αριστείδου – Είχαν χαθεί τα ίχνη του ενώ βρισκόταν στη Λάρνακα – Τι δηλώνουν γείτονες του που τον «καίνε»

Κύπριος που αγνοείτο από το 2015 εντοπίστηκε στην Τουρκία! – Χάθηκε στην Λάρνακα, τον αναζητούσαν οι γονείς του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «προφητικό» βίντεο του Στέφανου Αριστείδου και η συγκλονιστική περιγραφή του για το ISIS– «Κάνουμε ότι θέλουμε μαζί σας» - VIDEO

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top