ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Κύπριος υποδεικνύει σε τηλεοπτικό κανάλι το σημείο από το οποίο διέφυγαν οι απαγωγείς - VIDEO

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Κύπριος υποδεικνύει σε τηλεοπτικό κανάλι το σημείο από το οποίο διέφυγαν οι απαγωγείς - VIDEO

Το σημείο από το οποίο ο Νορβηγός πατέρας της 4χρονης Μαρί - Ελένης διέφυγε με την κόρη του μετά την απαγωγή της από τη Δασούπολη, παρουσιάζει νορβηγικό τηλεοπτικό κανάλι.

To VG-TV για το οποίο και ο λόγος, σύμφωνα με τηλεοπτικό του ρεπορτάζ, ο πατέρας και η κόρη του βρίσκονται στα κατεχόμενα, ενώ η διαφυγή τους από τις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές έγινε μέσω της Περιστερώνας.

Στο σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάζεται ο Ελληνοκύπριος συνταξιούχος Ανδρέας Χριστοφορίδης. Ο τελευταίος παρουσιάζεται ως καλός γνώστης της περιοχής και υποδεικνύει το σημείο από το οποίο εκτιμά ότι διέφυγαν οι δράστες με το 4χρονο κοριτσάκι.

«Από αυτό το σημείο είναι πολύ εύκολο να περάσεις από τον ποταμό και να περάσεις στην κατεχόμενη περιοχή. Είναι πολύ εύκολο. Δεν υπάρχει στρατιώτης εδώ. Είναι μακριά η σκοπιά» δηλώνει ο κ. Χριστοφορίδης στην κάμερα του VG.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το όλο θέμα συνεχίζει να απασχολεί έντονα τα νορβηγικά Μ.Μ.Ε. τα οποία καθημερινά ενημερώνουν λεπτομερώς το κοινό τους για τα καθέκαστα γύρω από την υπόθεση.

Φάνης Μακρίδης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top